Divertisment

Vino la Cryptex sa ai parte de un escape room adevarat

Recomanda informatia!

Escape Room in Bucuresti de la Cryptex este cea mai buna si inovativa modalitate de petrecere a timpului liber alaturi de familie, prieteni sau colegi de serviciu. Inarmeaza-te cu energie, pofta de aventura si adrenalina si paseste in lumea Cryptex!

Cum se joaca Rooms Escape?

Rooms Escape este poate cel mai inovativ joc contemporan si consta in capacitatea jucatorilor de a gasi indicii, de a deslusi ghicitori si de a ocoli obstacole pentru a putea gasi cheia care le va reda libertatea. Echipele de la 2 pana la 5 jucatori vor fi inchise in camerele Escape Room din Bucuresti timp de 60 de minute, in care sa gaseasca toate indiciile care le vor reda libertatea si ii vor conduce spre cheia finala. La Cryptex, puteti alege una dintre cele trei camere in care sa fiti inchisi si in care sa descoperiti distractia si buna-dispozitie. Rooms Escape va ajuta sa va dezvoltati spiritul de echipa, sa inchegati relatiile de prietenie si sa aveti parte de adrenalina si suspans intr-un singur loc.

Rooms Escape de la Cryptex va invita sa intrati in taramul misterelor alaturi de cei mai dragi voua. Luati-va familia, prietenii apropiati si chiar colegii de birou si veniti sa jucati Escape Room in Bucuresti aici, http://www.cryptex.ro/evenimente intr-o locatie care va va tine in suspans de la primul pana in ultimul minut. Tot ce trebuie sa faceti este o rezervare, online sau la numarul de telefon 0787 889 665. Intrati pe pagina web cryptex.ro si luati-va toate informatiile legate de reguli de joc si caracteristicile fiecarei camere si faceti o rezervare in orice zi din saptamana si in functie orarul dumneavoastra. De asemenea, pentru mai multe detalii, dar si pentru rezervarea camerelor pline de mister de la Cryptex, puteti trimite un e-mail la adresa info@cryptex.ro.

DESPRE Cryptex
Cryptex Escape Room din Bucuresti este una dintre cele mai interesante locatii pentru a juca unul dintre cele mai inovative jocuri ale prezentului. Cryptex v-a pregatit 3 camere Escape Room, in care puteti juca in echipe de la 2 pana la 5 persoane. Pentru rezervari, sunati la 0787 889 665 sau trimiteti un e-mail, la adresa info@cryptex.ro. Ii gasiti pe cei de la Cryptex si la sediul lor, situat pe Strada Occidentului nr. 33, Sector 1, Bucuresti.
###

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *