Masini

Cum stii ca ai cumparat o baterie auto buna?

Recomanda informatia!

Magazinul online va pune la dispozitie o intreaga gama de baterii auto printre care se regasesc si faimoasele baterii auto Bosch, sursele de energie care dau viata automobilului dumneavoastra!

Baterix te ajuta sa-ti alegi bateria potrivita

Printre tipurile de baterii auto Bosch puteti regasim AGM, S3, S4 si S5 , modele pe care le puteti achizitiona cu ajutorul platformei online de cumparaturi pe care reprezentantii Baterix o pun la dispozitia dumneavoastra, facand astfel shoppingul mult mai atractiv si eficient! Solicitati ajutorul expertilor in vederea alegerii tipului de baterie auto ideal pentru masina dumneavoastra!

Pentru ca bateriile auto Bosch sunt disponibile in mai multe variante, reprezentatii acestui magazin online va ajuta sa intelegeti fiecare denumire si caracteristica in parte. Pentru ca profesionalismul caracterizeaza activitatea acestei echipe de experti, puteti fi siguri ca ei va vor ajuta si va vor gasi bateria perfecta pentru nevoile automobilului dumneavostra. Astfel, achizitionand online o baterie Bosch puteti beneficia de multiple alte avantaje care va vor satisface nu numai prin prisma pretului, ci si prin prisma calitatii acestora.

Odata cu achizitionarea bateriei auto, puteti opta si pentru serviciul de montaj realizat de catre echipa de experti de la https://www.baterix.ro/!

Montajul bateriilor de masina se realizeaza la domiciliu, iar contravalorea transportului va fi gratuita numai in situatia in care dumneavoastra veti opta ca echipa Baterix sa se ocupe de acest serviciu de instalare a bateriei auto valorifiat la suma de 49 de ron. In caz contrar, livrarea bateriei auto la domiciul se incadreaza in pretul de 35 de ron. Baterix.ro ofera serviciile sale de livrare si montaj doar clientilor care vor solicita deplasarea echipei de experti in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *