Afaceri

Camine de batrani pentru cei varstnici cu conditii de cazare bune

Recomanda informatia!

In zilele de astazi multi dintre cei ajunsi la o varsta inaintata raman singuri si stim cu totii ca nimeni nu isi doreste sa fie singur indiferent de varsta sau situatie. In special celor batrani nu le place singuratatea  si prin urmare un mediu unde sa aiba cu cine vorbi sau socializa sau sa mai schimbe  o vorba sau sa povesteasca diverse amintiri placute este mai mult decat necesar.

Caminele particulare de batrani – o solutie viabila si practica

Una din solutiile cele mai bune si practice este reprezentata de azilele de batrani acolo unde cei varstnici pot beneficia de ingrijire  si de un mediu prietenos si cald. La multe camine private de batrani in speciale la cele din Bucuresti, conditile de cazare sunt foarte bune, cei care decid sa locuiasca intr-un astfel de camin, putand beneficia de toate conditiile pentru a se simti ca acasa alaturi de alti oameni asemenea lor.

Unul din caminele de batrani bune din Bucuresti este Asociatia Crestina Sf Nicolae si Alexandru  ce are doua locatii in Bucuresti una in sectorul 1 si alta in sectorul 6. Acesta este recunoscut pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Totodata cele doua locatii ofera o anumita flexibilitate, cei batrani putand fi cazati in functie de locatia care este mai aproape de rudele lor, acestea avand astfel posibilitatea sa ii viziteze pe cei batrani mai des.

De precizat faptul ca preturile acestui azil azil de batrani sunt negociabile, acestea nefiind fixe, preturile fiind diferite in functie de perioada sederii in camin dar si de ingrijirea si serviciile de care are nevoie persoana respectiva.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *