Sex-Relatii-Copii

Căruciorul, prietenul copilului tău

Recomanda informatia!

Ai un copil? Bravo! Înseamnă că ai realizat deja faptul că viața de părinte e mai frumoasă decât îți puteai tu imagina, dar și mult mai grea decât te așteptai. Un copil este complet neajutorat și are nevoie de foarte multă protecție pe care noi trebuie să i-o asigurăm atât în casă cât și atunci când ieșim cu el la plimbările atât de necesare pentru a descoperi o lume care e complet nouă pentru el.

Când e vorba de noi, căutăm un timp îndelungat detalii și sfaturi despre achiziționarea unui mijloc de transport personal pentru noi (mașină/ bicicletă), punând accent pe siguranța și confortul nostru. La fel trebuie să procedăm și în cazul copiilor noștri, de aceea este indicat să te documentezi cât mai temeinic înainte de cumpărarea unui cărucior.

În căutările de cărucioare pentru copii vei găsi zeci de modele foarte diversificate și adaptate tuturor nevoilor și buzunarelor, prețurile diferind nu doar în funcție de marcă ci și în funcție de magazinul de la care alegi să faci achiziția lui, prețul fiind mai mic în special dacă produsul e cumpărat de la un magazin online, așa cum este și cazul magazinului pentru bebeluși pebebe.ro, lucru de altfel perfect firesc pentru că un astfel de magazin are cheltuieli mult mai mici decât unul fizic.

Cum alegem un cărucior de copil?

Înainte de a lua decizia cumpărării unui cărucior, încearcă să te asiguri că acesta oferă siguranță și comoditate copilului, mai ales în condițiile în care trotuarele noastre sunt pline de denivelări.

Capacitatea de pliere este o caracteristică foarte importantă la un cărucior, mai ales dacă mama trebuie să meargă des singură la plimbare și cumpărături alături de copil, caz în care îți dorești și o capacitate de stocare cât mai mare pentru cumpărături, nu doar pentru obiectele copilului.

Manevrabilitatea este și ea foarte importantă, un cărucior de mici dimensiuni, ușor, cu mânere reglabile și suspensii de calitate făcându-ne viața mai ușoară atât nouă cât și copilului. Toate aceste opțiuni modifică prețul căruciorului, determinând mulți părinți să renunțe la unele funcții din motive strict financiare, însă siguranța copilului trebuie să rămână prioritatea numărul 1 pentru orice părinte.

Gama cea mai avantajoasă

 

În căutările mele de a găsi cea mai avantajoasă achiziție, am observat că cel mai bun raport calitate/ preț îl au cărucioarele din gama DHS ce acoperă toate tipurile de cărucioare, de la modele simple, ușoare, până la modele tip combo, adică 2 în 1 sau 3 în 1. Per ansamblu, Carucioare Lorelli 2 in 1 fac parte din gama cea mai generalist și care se adresează unei plaje largi de nevoi.

Landoul și scăunelul de mașină oferă posibilitatea bebelușului de a călători confortabil și pe drumurile mai accidentate, de care nu ducem lipsă în țara noastră. Dacă landoul este o opțiune pentru bebelușul până în 6 luni, începând din februarie 2015, transportul copiilor în mașină se poate face doar pe un scaunul cu măsuri speciale de siguranță și fixare pentru copil, aceasta fiind o obligație legală a cărei încălcare se pedepsește conform legii cu trei puncte de penalizare.

Dacă țineți la siguranța copilului, conduceți preventiv și nu neglijați copilul în timpul călătoriei pe drumurile publice.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *