Sanatate-Medicina

Descopera un azil de batrani in Bucuresti foarte bun

Recomanda informatia!

Azilul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru este unul din caminele cele mai cunoscute din Bucuresti, avand o imagine buna in randul celor varstnici care au locuit intr-una din cele doua locatii ale azilului si nu numai. Inca din momentul in care a fost dat in functiune a beneficiat de standarde ridicate in materiede servicii medicale, supraveghere si atmosfera.

Cei varstnici vor adora acest camin de batrani

Acest azil de batrani este un adapost un cei batrani isi pot gasi linistea suflteasca dar si colectiv care sa ii faca sa mai uite de varsta batranetii dar in acelasi timp sa se bucure de anii ramasi intr-un mod cat mai linistit si relaxant.

Referitor la costurile de cazare, acestea sunt accesibile tuturor categoriile de persoane, sumele fiind stabilite in functie de starea de sanatate a celui varstnic si de perioada in care va sta in acest azil de batrani din Bucuresti. In ceea ce priveste conditiile de care dispune acest azil de batrani in cele doua locatii din Bucuresti, zona Plevnei si Decebal, acestea fiind printre cele mai bune din Bucuresti fiind accesibile din orice parte a Bucurestiului.

Jocurile in care cei batrani vor socializa si vor avea parte de conversatii cu ceilalti vor fi nelipsite, astfel de activitati fiind foarte importante pentru ca cei batrani sa simta atmosfera familiala si prietenoasa de care are nevoie orice om aflat la o varsta inaintata.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *