Cum sa scrii pe blog si sa-i placa si lui Google

Cum sa scrii pe blog si sa-i placa si lui Google

Cam toti bloggeri stiu sa scrie despre teme diverse, uni sunt mai talentati alti mai putin, uneori cuvintele vin foarte usor alteori te asezi in fata tastaturi si nici macar nu gasesti frazele de inceput.

Ei bine odata articolul scris aceasta ar trebui sa-ti aduca vizitatori pe site totul depinde ce cum sunt concepute frazele, desitatea cuvintelor cheie, nici prea multe dar nici prea putine, este bine ca la inceput ca saptezi atentia cititorului in caz contrar risti sa-l pierzi.

E bine ca in articolul scris sa insezi si un link catre un alt articol ce are legatura cu postul prezent. Acest lucru este benefic pentru motoarele de cautare si tine de asa numita optimizare site. Uneori este bine sa dai si un link catre un site cu autoritate din blogosfera romaneasca sau daca nu gasesti nimic chiar catre wikipedia.

Intr-un video mai vechi, Matt Cutts facea referire la aceasta situatie, facand referire la o pagina mai indepartata de home page insa el afirma ca daca pagina are link pe home catre ea atunci Google stie ca e destul de importanta si o catalogheaza ca atare.

Nu spunea daca o va pozitiona la fel daca e "ingropata" dupa alte foldere si nu legatura cu home-ul dar e posibil sa mai piarda nitel din autoritate.

Numarul de cuvinte dintr-o postare de pe blog ar trebui sa fie cuprinsa intre 200 si 300 cuvinte, sa ca acest range este foarte bine digerat de google si blogurile care au postari zilnicu cu 1 sau 2 articole cu 250 de cuvinte (ca sa fac o medie) sunt mai des vizitate de Google si mai bine pozitionat decat un site peste care se depune praful.


Taguri: promovare, servicii seo, optimizare site.

Meniu articole

Informatii articol

Articol postat in categoria Internet
Articolul a fost posta in data 12-11-2012, 07:00:54
Acest articol a fost accesat de 639 de ori

Categorii articole

www.articoleplatite.ro
depozitare mobila bucuresti
Incearca o pizza delicioasa de la Gambinos Pizza.