Internet

Toata lumea doreste camere de supraveghere de exterior

Recomanda informatia!

Curios lucru, dar sunt si eu curios in aceeasi masura! Tot vad pe strada o camera care se roteste, alta care nu se misca, alta care are LED-uri dispuse in cerc pe marginea lentilei, alta care arata mai ciudat. Pana la urma, ce pot sa faca acele camere de supraveghere de exterior pe care le intalnesc si la benzinarie, si la bancomat, si la vila in care lucreaza firme de tot felul? Daca si tu esti curios, afla ceea ce am aflat si eu din randurile urmatoare!

Glumind putin, este bine sa stim ca ele nu fac parte din conspiratia Big Brother, desi pot fi conectate printr-un DVR la un singur ecran si gestionate toate printr-un joystick. Camerele de supraveghere de exterior sunt folosite de oameni ca mine si ca tine, pentru ca servesc la siguranta personala (a locuintei private) dar si la siguranta unei sucursale a unei banci care, pe langa aceea, mai are deschise multe alte sucursale in localitate si alte cateva sute in tara.

5 tipuri de camere de supraveghere care se monteaza in exterior

Aceste camere trebuie sa reziste si intemperiilor si luminii solare cumva, pentru ca asta este rolul lor: sa stea afara si sa indure, pentru a putea transmite imagini care sa vizeze obiective de supraveghere din perimetru. Daca sunt mai multe, pot fi incadrate intr-un sistem de securitate video de exterior. Iata care sunt acestea:

  • Camere de supraveghere cu lentila varifocala

Folosesc in cazurile in care pentru o supraveghere optima, focalizarea trebuie sa difere, deci si distanta focala a lentilei trebuie sa se adapteze cerintelor; si se adapteaza!

  • Camere de exterior cu lentila fixa

Daca lentila este fixa, pot spune ca are intre cativa milimetri si peste 10 milimetri

  • Camere de supraveghere de exterior denumite speed dome, nu am inteles chiar bine; cert este ca suna ca si cum ar fi dispozitive premium, ceea ce si sunt, fiindca pot fi miscate ca in filme: 180 de grade pe verticala si chiar 360 de grade pe orizontala!
  • Camere de supraveghere 1200 TVL, care sunt ca cele speed dome de mai sus, numai ca au o caracteristica ce se leaga cumva de acest „1200TVL”: chiar daca aceasta camera video se misca, zgomotul ei de imagine este foarte mic; daca incercam asta cu un telefon mobil, am vedea ca zgomotul de imagine va „asurzi” imaginea video
  • Camere de exterior 700 TVL (Sony si Samsung sunt producatori care au ajuns si aici, si au produs aceste camere care reprezinta varful tehnologic in materie)

Iti infatisez ceva tehnic legat de camerele folosite la supravegherea de exterior

Am ramas uimit de faptul ca exista posibilitatea inregistrarii si cu infrarosu la o distanta maxima de 120 de metri! Camerele pe care oricine le poate achizitiona la un pret accesibil pot face asta!

Revin la ideea cu statul lor in soare – in cazul in care intra lumina puternica in ele, exista functii de tipul WDR sau BLC (abrevieri) care rezolva partea de contrast, de luminozitate si asa mai departe. Raufacatorii care stiu cum sa „orbeasca” o camera de supraveghere de exterior in acest mod vor avea parte de o surpriza neplacuta si vor fi inregistrati pe nestiute.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *