Divertisment

Cum ne afecteaza stirile?

Recomanda informatia!

Esti interesat sa afli tot ce e nou in jurul tau? Simti ca orice persoana trebuie sa fie la curent cu ce e nou in domeniul tehnologic? Atunci cu siguranta esti una din persoanele care inteleg importanta surselor de stiri tehnologice.

Ce sunt stirile?

Stirile pot fi definite ca informatii ce afecteaza si ajung la un numar mare de persoane. Acestea aus copul de a informa populatia cu privire la ultimele evenimtente ce au avut loc in anumite domenii. Stirile sunt foarte bine categorisite pe anumite domenii. Exista jurnale de stiri clasice care sunt prezentate la principalele posturi Tv si exista stirile care se axeaza doar pe anumite domenii. Stiorile axate doar pe anumtie domenii sunt stirile economice, stirile IT, stirile educative si lsita paote continua. Pentru a intelege mai bine la ce ma refer, ganditi-va la stirile care sunt difuzate pe anumite canale Tv. PE Money channel gasiti doar stiri economice, pe National Geographic si Discovery gasiti informatii cu privire la tehnologie si documentare despre lumea animala…stiri care sunt diferite de ceea ce vedeti pe ProTv sau altele.

Putem cataloga oamenii in functie de stirile pe care le urmaresc?

Faptul ca ne uitam la jurnalul de stiri de la ora 5 nu ne face sa fim mai cunoscatori sau in pas cu tehnologia. Dimpotriva, astfel de jurnale de stiri nu fac decat sa ne starneasca o curiozitate care nu este deloc constructiva. In schimb, daca alegem sa ne uitam la stiri din anumite domenii, sa urmarim noutatile IT, sa urmarim stirile economice sau documentarele, atunci chiar ne alegem cu informatii pretioase.

Ce sunt stirile IT?

Stirile IT sunt de fapt informatii la zi cu privire la progresele realizate in domeniul tehnologic. Iar majoritatea dintre noi suntem cu adevarat dependenti de tehnologie, motiv pentru care si unii dintre noi chiar sunt interesatis a vada ce telefoane au mai aparut, care sunt ultimele sau cele mai bune sisteme de operare, care smartphone este mai eficient, ce laptop are o durata de viata a bateriei mai mare s.a.m.d.

Prin urmare…eu spun ca daca suntem la curent cu noutatile din domeniul tehnologic avem mult mai multe beneficii decat daca stam si urmarim jurnalele de stiri de la Tv…jurnale care nu fac altceva decat sa ne intristeze si sa ne demoralizeze.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *