Diverse

Modele noi de pantofi de bărbați casual, din magazinul online Modlet

Recomanda informatia!

Primăvara, orice bărbat trebuie să își înnoiască garderoba cu modele frumoase și atent lucrate de pantofi de bărbați casual. Magazinul online de încălțăminte, Modlet, fostul WalkIn, are o colecție nouă de pantofi de bărbați casual, la prețuri avantajoase.

Pentru un bărbat stilat, pantofi de bărbați casual din piele naturală, de la Modlet

Orice bărbat care ține la stilul personal și la detalii, trebuie să aibă în garderoba personală cel puțin o pereche de pantofi casual din piele naturală. Asta fiindcă pielea este cel mai bun material pentru confecționarea unei perechi de încălțăminte, indiferent de stilul acesteia. Pielea este foarte rezistentă în timp, nu capătă un aspect neplăcut, se mulează după forma piciorului și protejează talpa de factorii externi nefavorabili, precum umezeala și frigul. Pantofii de bărbați  casual de la Modlet au designuri speciale și care se potrivesc ultimelor tendințe în materie de modă. Noua colecție pantofi casual bărbătești de la Modlet  este perfectă zilelor calde de primăvară, iar designul lor special, ce combină piele naturală întoarsă cu cea mată, se potrivește atât unor ținute casual, cât și elegante, de mers la birou sau întâlniri de afaceri.

Cumpărați pantofi de bărbați casual la prețuri accesibile

Numai din magazinul online Modlet, vă puteți pregăti de sezonul cald cu modele fine de pantofi casual de bărbați. Modlet a pregătit modele din piele naturală sau piele ecologică, cu șireturi, detalii fine, colorate, pantofi bărbătești în mai mule culori, precum și accesorizați cu catarame și fermoare aurii, pentru un plus de stil. Modlet vă pune la dispoziție posibilitatea de a comanda online, prin formularul de comandă, dar și telefonic, la numărul de telefon  0736 617 052. Pentru mai multe detalii, dar și pentru a vedea modelele de pantofi de bărbați casual, puteți să mergeți și la sediul celor de la Modlet, situat pe Str. Brăilei Nr. 183, Bl. S1, Ap. 1, Galați.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *