Diverse

Catering pentru evenimente in Bucuresti sector 3 de la Premier

Recomanda informatia!

PremierCatering.ro ofera servicii de calitate locuitorilor din Bucuresti care doresc sa organizeze un eveniment in care mancarea sa ocupe un loc central. Acestia isi desfasoara activitatea de peste 10 ani in domeniu, timp in care au prins experienta in tot ce inseamna servicii de catering de calitate.

Serviciile oferite de Premier Catering & Events

Cei de la Premier ofera servicii complete, pe langa serviciile de preparare a alimentelor si de transport a acestora la domiciliul clientului, acestia ofera servicii de aranjare a preparatelor pe mese, de servire a preparatelor si chiar de curatenie si debarasare dupa eveniment.

Mancarea este gatit de bucatori cu o vasta experienta in domeniu, care au reusesc sa isi pun amprenta pe orice pretarat, prin diverse ingrediente specifice, cu care dau un gust si un rafinament special.

Exista meniuri special pregatite pentru diferite tipuri de evenimente, acestea pot fi personalizate de clienti in functie de preferintele fiecaruia.

Asadar, daca lociesti in Bucuresti si doresti sa organizezi un eveniment perfect, poti apela cu incredere la serviciile aceste firme de catering din Bucuresti sector 3, pentru a putea beneficia de servicii de o calitate superioar.

PremierCatering.ro organizeaza evenimente specifice

Cei de la Premier Catering & Events au pregatit meniuri specifice pentru corporatii sau pentru petreceri. In ceea ce priveste meniul cororate acesta poate fi unul ce include bufet suedez, coffee-break sau cocktails, acestea pot fi specifice pentru evenimente ca training-urile, seminariile sau prezentarile. Din punct de vedere al meniurilor pentru petreceri cei de la Premier s-au gandit la meniuri specifice pentru pentreceri de copiii, pentru petreceri in cluburi sau pentru petreceri aniversare.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *