Animale

Ce avantaje ofera un aparat de muls vaci fata de mulsul clasic?

Recomanda informatia!

mulgator vaciDesi in urma cu ceva timp nu erau chiar asa de populare in tara noastra, se pare insa ca aparatele de muls vaci au inceput sa devina un utilaj indispensibil pentru orice ferma de vaci. La inceput agricultorii erau reticenti fata de noile utilaje, multi dintre ei exprimandu-si afinitatea spre mulsul clasic. Insa, dupa prezentarea avantajeor, multi au inceput sa prefere mulgatoarele de vaci in detrimentul mulsului clasic.

Care sunt avantajele pe care le ofera un aparat de muls vaci

Aparatul de muls vaci are rolul, in primul rand, de a usura munca. Este mult mai usor sa efectuezi procesul de muls cu ajutorul unui mulgator de vaci decat sa faci aceasta operatiune manual. In cazul unei ferme mai mari, un aparat de muls vaci poate economisi fermierului atat bani, cat si timp.

De asemenea, mulsul cu ajutorul muglatoarelor de vaci este mult mai igienic pentru ca laptele este stocat direct in recipiente din inox, fara sa aiba contact cu mediul exterior. In acest sens trebuie sa remarcam si faptul ca laptele provenit in urma mulsului mecanizat are o culoare, consistenta, un gust si un continut proteic net superior lapteului rezultat in urma procedeului clasic de muls.

Normele impuse de Uniunea Europeana

Trebuie mentionat ca Uniunea Europeana a impus norme stricte in acest domeniu. Procesul de colectare a laptelui trebuie sa respecte numeroase reguli si norme, pentru a asigura siguranta consumatorului.

De unde poti cumpara mulgatoare de vaci

Dupa cum am precizat si mai sus, mulgatoarele de vaci sunt esentiale pentru orice fermier. Insa, acum apare intrebarea “de unde sa cumperi mulgatoare de vaci?”. Cel mai bine este sa apelati la o firma specializata in acest domeniu, precum www.fermierulafacerist.ro. De pe site-ul mentionat puteti comanda direct de pe internet iar produsele vor fi livrate la domiciliu, intr-un interval de maxim 48 de ore. Echipa fermierulafacerist.ro, este formata din specialisti cu experienta in domeniu, ce furnizeaza tehnologii si echipamente pentru zootehnie la un raport avantajos calitate-pret.Toate produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele CE si sunt fabricate  cu ajutorul celor mai noi  tehnologii (sau aparaturi) automate din domeniu.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *