Afaceri

Cosuri de gunoi din inox, la cateva click-uri distanta!

Recomanda informatia!

Liviu si Remus, doi tineri proaspat iesiti de pe bancile facultatilor, prieteni de cand se stiu, se hotarasc sa isi deschida o firma de P.R. Destepti sunt, de-a lungul perioadei de studiu au trecut prin cateva internship-uri serioase in urma carora au dobandit experienta agentiilor si, in plus, nici capitalul nu le lipseste. Si-au depus dosarul de infiintare S.R.L. la Registrul Comertului, au gasit un spatiu de inchiriat, l-au dotat cu birouri si cu dulapuri, tot ce mai au de facut consta in igienizarea sediului de firma.

Angajeaza o femeie de serviciu, iar aceasta le face luna in toate incaperile. Cu toate acestea, nu au unde sa depoziteze mizeria si resturile de hartie sau de ambalaje. Au plecat precum cainii surzi la vanatoare – le lipsesc cosurile de gunoi potrivite, iar mizeria a ramas stransa intr-un colt.

Remus, baiatul mai practic dintre cei doi, se urca intr-un taxi si ajunge la un magazin, care furnizeaza produse pentru curatenie. Intreaba de cosuri de gunoi, insa articolele acestui magazin sunt confectionate dintr-un plastic casant, care nu prea lasa impresia ca ar fi durabil.

Nevrand sa dea banii de pomana, chiar si pe un cos de gunoi, Remus iese din magazin.

Ce modele de cosuri de gunoi se gasesc in online?

Intre timp este sunat de Liviu, care ii comunica sa se intoarca la firma intrucat a gasit pe net un magazin mai mult decat profesionist, care plaseaza pe piata cosuri selective de gunoi, cosuri cu scrumiera, cosuri pentru interior, cosuri din inox si cosuri stradale. Respectivul magazin se numeste Arli.ro, un magazin online de produse speciale pentru pastrarea curateniei.

In oferta sa, pe care Liviu o acceseaza cu pretul unor batai in taste, nu cu pretul timpului irosit sau al benzinei consumate, sunt prezentate urmatoarele:

  • Cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva ale caror volume variaza de la 10 litri la 120 de litri
  • Cosuri de gunoi prevazute cu scrumiere- volumul acestor produse este cuprins intre 4 litri si 38 de litri
  • Cosuri de gunoi stradale- confectionate din materiale care rezista la actele de vandalism. In aceasta gama exista articole al caror volum ajunge la 1100 de litri
  • Cosuri de gunoi pentru interior- acestea au un aspect elegant intrucat sunt confectionate din inox

Pana sa se intoarca Remus, Liviu se decide deja ce modele de cosuri de gunoi sa cumpere. Opteaza pentru un cos stradal, pe care il va amplasa in curtea firmei, pentru doua cosuri cu scrumiera pe care la va amplasa in spatiul pentru fumat si pentru 5 cosuri din inox pentru birouri.

De ce sa va cumparati din online cosuri de gunoi?

Ceea ce il incanta tare pe Liviu consta in faptul ca, pentru a cumpara aceste articole, nu este nevoit sa deplase, spre deosebire de Remus care a avut de infruntat aglomeratia, de suportat caldura degajata de masini si de suportat frustrarea ca toate acestea au fost in zadar.

Tot ce a avut de facut Liviu a constat in a deschide laptop-ul si in a plasa o comanda online.

Asadar, cand urmeaza a va cumpara niste cosuri de gunoi, uitati de magazinele stradale: sunt prea departe!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *