Afaceri online

Caruciorul perfect pentru bebelusul tau

Recomanda informatia!

Carucioarele nu au fost dintotdeauna facute din materiale fiabile, rezistente si cu o greutate mica. Pe vremuri nici nu incapea vorba sa existe un carucior care sa aiba frane pentru roti, scaun detasabil sau cine stie ce accesoriu care pentru noi este azi indispensabil. Caruciorul trebuia sa fie usor de manevrat si sa protejeze cat de cat copilul pe durata deplasarii.

Primele carucioare apare undeva prin jurul anului 1830 in America si 10 ani mai tarziu acestea devin atat de populare incat pana si regina Victoria cumparase asa ceva pentru copii sai.

Caruciorele pe vremea aceea erau confectionate din lemn sau rachita si aveau articulatii scumpe facute din alama. Acum poti cumpara carucioare pentru copii ieftine online de pe www.ibebe.ro la pretur excelente! Cateodata carucioarele ajungeau sa fie destul de grele intrucat erau pline de decoratiuni sau ornamente si de cele mai multe ori erau denumite dupa anumite case roiale, cum ar fi spre exemplu Balmoral sau Windsor.

In 1889, William Richardson patenteaza ideea care face caruciorul sa fie impins in 2 pozitii, adica fie copilul merge cu fata spre tine sau spre directia de mers.In acelasi an o alta imbunatatire este adusa caruciorului si anume posibilitatea fiecarei roti de a se misca independent.

Odata cu inceputul anului 1920, majoritatea famililor isi putea permite carucioare care acum mai sigure,aveau structuri mai rezistente, roti mai mari si prevazute cu frane.

Iar in 1965,inginerul Owen Maclaren creaza un carucior cu o structura din aluminiu ce duce la aparitia unei noi generatii de carucioare, ce erau mult mai usor de impins si de transportat.

Din 1965 si pana astazi carucioarele au suferit destul de multe schimbari mai mari sau mai mici menite sa ofere celui mic siguranta si o experienta placuta in acelasi timp.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *